Rezumat Partea dreapta a capului - Dragos Ghitulete

E duminică seara și ninge. Un copil stă chircit lîngă zidul unui spital și vomită. O durere atroce de cap îl împiedică să vadă. Încearcă să ridice privirea. Fulgi de zăpadă îi intră în gură.
Citește tot rezumatul cărții Partea dreapta a capului... Nu simte frigul. Devenit adult, după această experiență la limita dintre viață și moarte, Herman G. a ales să trăiască clipa. Fără adrenalină provocată de schiul extrem se sufoca. Fără iubire, viața i se transformă în chin.   „Cei care au trecut dincolo și apoi s-au întors în lumea asta rămîn toată viața marcați de experiența acestei călătorii. Dragoș Ghitulețe pornește în Partea dreaptă a capului pe urmele unei asemenea expediții dincolo, dar și pe urmele lăsate de personajele sale prin lumea noastră cea de toate zilele, amestecînd misterios ceea ce s-a întîmplat cu ceea ce s-ar fi putut întîmpla și persoane care au devenit personaje cu personaje care ar fi putut fi persoane. Se intersectează aici povesti esențializate și întîmplări din categoria celor care îți schimbă viața sau te aduc la un pas de moarte, într-o țesătură în care visul cu peștișorul de aur te poartă înlăuntrul trupului tău, iar o călătorie în lumea largă te poate amesteca în căutările unor necunoscuți ce ajung să facă parte din cel care devii pe măsură ce afli cum ei au ajuns ceea ce sînt. Un roman pe care nu-l poți povesti după ce l-ai citit, dar care te urmărește și după aceea, de parcă ceva din tine ar fi rămas prizonier în paginile lui.” (Cristian Teodorescu)   „Cît timp oamenii vor spune povești, iadul e departe. Iar poveștile, după cum ne arată istoria asta de cîteva mii de ani, sînt despre lacrimi și rîsete, despre iubire și despărțire, despre călătorii și alți oameni care spun povești. Tot ce trebuie să facem e să ne deschidem inima. Ferecată, nici nu suferă, nici nu se bucură, pentru că nu dă nimic, dar nici nu primește nimic.” (Dragoș Ghitulețe) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Partea dreapta a capului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Partea dreapta a capului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Partea dreapta a capului scrisă de Dragos Ghitulete. Partea dreapta a capului a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Partea dreapta a capului este editura CARTEA ROMANEASCA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTEA ROMANEASCA aici. Cartea Partea dreapta a capului face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte ușor de citit, are doar 176 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Partea dreapta a capului și, de asemenea, sperăm că autorul Dragos Ghitulete, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PARTEA DREAPTA A CAPULUI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde