Rezumat Mercedes-Benz - Pawel Huelle

Mercedes-Benz este un roman captivant, comic și trist în același timp, conceput sub forma unei lungi scrisori adresate scriitorului ceh Bohumil Hrabal, dar și un omagiu adus acestuia. Din perspectiva autobiografică, Pawel Huelle scrie o carte despre iubire, despre trecut și prezent, în care mașinile – și în special Mercedesul bunicului – au un loc indispensabil formării.
Citește tot rezumatul cărții Mercedes-Benz... Cu fraze lungi, pline de expresivitate, Pawel Huelle spune povestea vieții a trei generații de polonezi, începînd cu independență de dinainte de războaiele mondiale, trecînd prin anii de comunism și ajungînd la copilăria ce-l apropie de sfîrșitul unui secol plin de momente istorice memorabile. „Romanul lui Pawel Huelle, ludic, trist și cu momente accentuate de veselie, este un melanj de ironie și regrete.” (The Independent)   „Pawel Huelle urmărește istoria recentă a familiei sale prin intermediul mașinilor pe care le-a folosit. El este personajul principal, cel care învață să sofeze, dar nu-i în stare să meargă patruzeci de metri fără s-o ia pe arătură. Pînă la sfîrșitul cărții, onoarea îi cere să-și ia carnetul de șofer. Dar, «așa cum se întîmplă în viață, cînd te aștepți să urmeze vreun final, vreo codă, vreun deznodămînt, nu se întîmplă nimic». În schimb, odată cu lectura, asculți parcă povești despre viața de zi cu zi din Gdansk, poate adevărate, deși puse într-un roman.” (The Guardian) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mercedes-Benz?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mercedes-Benz și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mercedes-Benz scrisă de Pawel Huelle. Mercedes-Benz a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Mercedes-Benz este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Mercedes-Benz face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 184 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mercedes-Benz și, de asemenea, sperăm că autorul Pawel Huelle, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MERCEDES-BENZ PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde