Rezumat Chipurile Lui Iisus - Geza Vermes

Savant de renume mondial, Geza Vermes invită cititorul într-o călătorie captivantă în relatările despre viața lui Iisus, pentru ca în cele din urmă să dezvăluie adevăratul personaj ascuns în cele mai vechi Evanghelii.
Citește tot rezumatul cărții Chipurile Lui Iisus... Autorul explorează scrierile din Noul Testament care au definit două milenii de credință creștină, dar și de speculații. Cum se face că figura palestinianului charismatic  a fost transformată de generații ulterioare în mântuitorul ceresc propovăduit de Biserica Creștină?   „O realizare extraordinară... O permanentă încântare... Un portret cuprinzător, definitiv și plin de înțelegere. “ David Goldberg, The Independent „Opera lui Geza Vermes îl pune într-o lumină neprețuită pe Iisus omul... Un mozaic în care se conturează portretul lui fascinant. “ Catholic Herald Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Chipurile Lui Iisus?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Chipurile Lui Iisus și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Chipurile Lui Iisus scrisă de Geza Vermes. Chipurile Lui Iisus a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Chipurile Lui Iisus este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Chipurile Lui Iisus face parte din categoria Crestinism. Este o carte rezonabil de groasă - are 232 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Chipurile Lui Iisus și, de asemenea, sperăm că autorul Geza Vermes, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CHIPURILE LUI IISUS PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde