Rezumat Tarul Putin - Anna Arutunyan

Această carte de actualitate – a unei jurnaliste ruso-americane care a trăit în Rusia în ultimii zece ani – poartă cititorul într-o călătorie prin Rusia lui Vladimir Puțin, cel pe care revista Forbes l-a numit în anul 2013 „cel mai puternic om din lume”.
Citește tot rezumatul cărții Tarul Putin... Este o radiografie a Rusiei contemporane, a culturii și economiei sale, precum și a spiritului popular care i-a permis lui Puțin să capete dimensiunile unui adevărat tar. De unde provine genul acela de putere? Răspunsul nu se află numai în conducător, ci mai ales în popor: de la muncitorul pauperizat care apelează direct la Puțin pentru ajutor, la businessmeni, ofițeri de securitate și oficiali din guvernul adesea disfuncțional al lui Puțin , care așteaptă instrucțiuni și protecție din partea conducătorului lor. Este examinată întreagă conjunctură socială și politica în care reînvie un stil de guvernare autocrat odată cu vechiul tip de relații feudale care au guvernat Rusia de-a lungul vremii în absența guvernării legii. Anna Arutunyan a călătorit prin toată Rusia pentru a scrie reportaje despre politica rusească modernă. Ea a intervievat oligarhi și polițiști , dar și mulți cetățeni de rând. Cartea ei, care fost tradusă în 10 limbi, este o explorare penetrantă și revelatoare a felului în care mitul, puterea și chiar religia interacționează pentru a produce relația de dragoste și ura dintre poporul rus și Vladimir Puțin .

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Tarul Putin?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Tarul Putin și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Tarul Putin scrisă de Anna Arutunyan. Tarul Putin a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Tarul Putin este editura METEOR PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura METEOR PRESS aici. Cartea Tarul Putin face parte din categoria Politica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 336 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Tarul Putin și, de asemenea, sperăm că autorul Anna Arutunyan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TARUL PUTIN PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde