Rezumat Antrenamentul condamnatilor - Paul Coach Wade

După ce-și petrece peste două decenii din viață în câteva din cele mai dure penitenciare americane, Paul Wade publică această carte cu un subiect de excepție, care devine instantaneu best-seller.
Citește tot rezumatul cărții Antrenamentul condamnatilor... Autorul demonstrează că poți obține rezultate extraordinare în sport fără ajutorul aparatelor, ci doar folosindu-ți propriul corp, reînviind așa-numitul antrenament calistenic.  Bazându-se pe propria experiență acumulată în regimul de detenție și folosindu-și creativitatea, autorul propune un sistem de antrenament pe cât de simplu, pe atât de eficient, care oferă tuturor un gen de pregătire fizică cu beneficii garantate asupra sănătății și cu performanțe incredibile. Demn de menționat este faptul că spre deosebire de izolarea mușchilor, pe care o realizează exercițiile cu greutăți și aparate, exercițiile cu propria greutate te transformă într-un întreg, într-o mașinărie complexă și rezistență.  Exercițiile - genuflexiuni, flotări, tracțiuni, ridicări de picioare, pod - sunt prezentate în toate variantele lor posibile, de la cele mai simple la cele mai complexe, menționând de fiecare dată grupele de mușchi puse în mișcare, metodele de dozare a efortului, precum și mijloacele de perfecționare pentru cei care-și doresc mai mult.  Cartea se adresează nu doar sportivilor de performanță, ci și celor amatori, bărbaților și femeilor deopotrivă, celor tineri ca și celor mai în vârstă - într-un cuvânt, tuturor celor care sunt conștienți de faptul că o minte sănătoasă nu poate exista decât într-un corp sănătos. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Antrenamentul condamnatilor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Antrenamentul condamnatilor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Antrenamentul condamnatilor scrisă de Paul Coach Wade. Antrenamentul condamnatilor a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Antrenamentul condamnatilor este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Antrenamentul condamnatilor face parte din categoria Sport. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 336 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Antrenamentul condamnatilor și, de asemenea, sperăm că autorul Paul Coach Wade, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ANTRENAMENTUL CONDAMNATILOR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde