Rezumat De Ce? - Uri Gneezy, John List - John List, Uri Gneezy

Pentru mine, semnul genialității este abilitatea de a vedea lucrurile evidente față de care toată lumea e oarbă. Prin acest filtru, John List și Uri Gneezy sunt genii adevărate. Cei doi sunt pionierii uneia dintre cele mai importante inovații în științele economice din ultimii cincizeci de ani.
Citește tot rezumatul cărții De Ce? - Uri Gneezy, John List... Cartea de față este povestea lor despre cum strategia experimentală, în mâinile unor cercetători incredibil de atenți și de creativi, poate lumina aproape orice problemă de sub soare. Singura limită este imaginația persoanei care concepe experimentul. Experimentele randomizate în câmpul realității (așa cum au ajuns să fie cunoscute abordările lui John și Uri) nu sunt numai instrumente puternice, ci pot fi și foarte distractive, după cum o să descoperi. Sper să te bucuri de această carte la fel de mult ca mine. STEVEN LEVITT, coautor Freakonomics și Superfreakonomics Uri Gneezy a făcut o muncă de pioneriat în știința economiei, demolând pur și simplu zidurile dintre laborator și realitatea imediată. Alvin E. Roth laureat al premiului Nobel pentru economie Experimentele de teren ale lui John List sunt absolut revoluționare. Gary Becker laureat al premiului Nobel pentru economie E dificil de găsit vreo inovație în știința economiei care să nu-i implice pe Uri și John. Dan Ariely autorul cărții Irațional în mod previzibil John List și Uri Gneezy sunt printre cei mai buni economiști din lume. Să citești despre munca lor de cercetare este o adevărată încântare. Daniel Gilbert profesor de psihologie, Universitatea Harvard Concluzia pentru mediul de afaceri este următoarea: Vrei să faci mai mulți bani? Dacă da, atunci fă experimente. Vrei să ajungi în rândul marilor companii? Dacă da, atunci fă experimente! JOHN LIST & URI GNEEZY URI GNEEZY s-a născut și a crescut în Israel, unde, cutreierând pe străzile orașului Tel Aviv, a învățat pe viu elemente de teoria jocurilor. Dr. Gneezy este profesor de economie comportamentală și strategie de business la Rady School of Management din cadrul Universității California, San Diego. JOHN A. LIST s-a născut în Wisconsin într-o familie de oameni simpli, tatăl său fiind șofer de camion, și a deprins tainele economiei la târgurile de vechituri. Dr. List este profesor de economie la Universitatea din Chicago și a fost timp de zece ani cercetător în cadrul Național Bureau of Economics, Cambridge, UȘA. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi De Ce? - Uri Gneezy, John List?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând De Ce? - Uri Gneezy, John List și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie De Ce? - Uri Gneezy, John List scrisă de John List, Uri Gneezy. De Ce? - Uri Gneezy, John List a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea De Ce? - Uri Gneezy, John List este editura PUBLICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PUBLICA aici. Cartea De Ce? - Uri Gneezy, John List face parte din categoria Dezvoltare Profesionala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 304 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând De Ce? - Uri Gneezy, John List și, de asemenea, sperăm că autorul John List, Uri Gneezy, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DE CE? - URI GNEEZY, JOHN LIST PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde