Rezumat Lustruirea Armelor - Mihail Galatanu

și, totuși, vânam ceva? Vânăm femei. Bărbatul e un vânător, nu? Născut vânător. Lustruiți armele. Bine, bine, le lustruim, dar pentru ce? Așa, pur și simplu. Trebuie să lustruiești ceva.
Citește tot rezumatul cărții Lustruirea Armelor... Să lustruim. Sau poate vânăm înseși razele soarelui. Vânam însăși lumina, devreme ce lustruiam cu atâta osârdie, punînd suflet din sufletul nostru veșnic, nemuritor. *** Laura este Ea. Pentru tine, este Ea. Laurită. Daurită. Laurie. Lauri. Lori. Lora. Lauras. Tăuraș. Tăurită. Taurina. Tauri. Torro. Torrino. În toate felurile. Alint. În toate felurile. Nume. În toate felurile. Ești frumoasă, Laura. Ești iubita mea. Iubita în toate felurile. În toate orificiile. În toate chipurile. Laura este subțire și are o voce gutural-afectată. Sâni mici. Par cu gust de festivalul castanelor coapte. Are un miros al ei, simplu, de parfum ieftin. și nu știu sigur dacă o iubesc sau nu, dar ce băiat știe asta la o asemenea vârstă? Ne jucam, deocamdată ne jucam.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Lustruirea Armelor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Lustruirea Armelor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Lustruirea Armelor scrisă de Mihail Galatanu. Lustruirea Armelor a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Lustruirea Armelor este editura HERG BENET - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERG BENET aici. Cartea Lustruirea Armelor face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte ușor de citit, are doar 176 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Lustruirea Armelor și, de asemenea, sperăm că autorul Mihail Galatanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde