Rezumat Imblanzitorul Apelor - A.R. Deleanu - A. R. Deleanu

Îmblânzitorul apelor este o nouă apocalipsă, este o veche tragedie, este o alta – și, deci, unică – poveste de dragoste.  (Observator cultural) A. R. Deleanu este un artist al stărilor depresive, un poet al elegiilor apocaliptice.
Citește tot rezumatul cărții Imblanzitorul Apelor - A.R. Deleanu... Fin analist al ambiguităților și un specialist al morbideții, A. R. Deleanu este un scriitor în toată puterea cuvântului. (România literară) A. R. Deleanu s-a născut la Brașov în noiembrie 1985. A debutat în 2006 cu poezie și proză în revista orădeană Familia. A publicat poezie, proză și articole de presă în Familia, Bună Ziua Brașov, Dilema Veche, Egophobia, tiuk!, Suspans, Revista de Suspans, Revista de Povestiri etc. În 2012 a debutat în volum cu romanul „Îmblânzitorul apelor” la editura Casa de Pariuri Literare (Premiul pentru Debut al revistei Tiuk, 2013). Este prezent în antologiile “Zombii. Cartea morților vii” (Millennium Books, 2013) și “10+. Antologie de proză Tiuk!” (Tracus Arte, 2013). A tradus romanul “Moloh” de Michael K. Iwoleit pentru editura Millennium Books. Volumul “Acluofobia. Zece povestiri macabre” a apărut în 2013 la editura Herg Benet, colecția Cărțile Arven. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Imblanzitorul Apelor - A.R. Deleanu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Imblanzitorul Apelor - A.R. Deleanu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Imblanzitorul Apelor - A.R. Deleanu scrisă de A. R. Deleanu. Imblanzitorul Apelor - A.R. Deleanu a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Imblanzitorul Apelor - A.R. Deleanu este editura HERG BENET - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERG BENET aici. Cartea Imblanzitorul Apelor - A.R. Deleanu face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte ușor de citit, are doar 168 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Imblanzitorul Apelor - A.R. Deleanu și, de asemenea, sperăm că autorul A. R. Deleanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde