Rezumat Cercul de foc - Don Miguel Ruiz, Janet Mills

Ruiz ne pregătește mintea pentru un nou mod de a vedea viața, ne deschide inima și ne oferă inspirația necesară pentru a reuși să ne iubim pe noi, pe oamenii din jurul nostru, precum și restul creației lui Dumnezeu.
Citește tot rezumatul cărții Cercul de foc... Dumnezeu este aici. Dumnezeu se află în interiorul fiecăruia dintre noi ca viața, ca iubire, însă trebuie să devenim capabili să înțelegem acest adevăr. Ne aflăm aici pentru a fi fericiți, pentru a trăi viața cu care am fost dăruiți, pentru a exprima ceea ce suntem. Am fost creați pentru a percepe frumusețea creației și a ne trăi viețile în iubire. Dar dacă nu putem recunoaște iubirea în noi înșine, poate să ne iubească lumea întreagă, noi nu ne vom da seama. În loc să căutăm iubirea în alți oameni, mai bine am căuta-o în noi înșine pentru că nu iubirea altor oameni ne va face fericiți. Fericirea vine din iubirea pe care o simțim pentru ceilalți, pentru Dumnezeu, pentru întreaga creație. Când primim iubirea altcuiva, ne va face plăcere, dar nu se compară cu ceea ce simțim atunci când percepem iubirea dinlăuntrul propriei ființe: este cel mai bun lucru care ni se poate întâmpla. Suntem în rai, trăim în beatitudine. Corpul nostru este un templu viu, în care locuiește Dumnezeu. Dovadă că Dumnezeu trăiește în noi este faptul că suntem vii. În mintea noastră există otravă emoțională, dar noi avem posibilitatea să ne curățăm mintea de această otravă și să ne pregătim pentru comuniunea cu Dumnezeu. Această comuniunea înseamnă să dăruim iubire, să ne lăsăm cuprinși de iubire. Atunci când ne rugăm, ne contopim cu iubirea lui Dumnezeu dinlăuntrul nostru și îi permitem să se manifeste. Dar dacă ne rugăm și nu simțim nimic, de ce să mai pierdem timpul? Am face bine să ne uităm înlăuntrul nostru și să ne trezim în suflet iubirea. Deschideți-vă inimile și iubiți necondiționat – nu pentru ca așteptați să primiți iubire înapoi și nici pentru ca doriți să controlați pe altcineva. Aceasta este falsă iubire. Atunci când iubim fără să punem condiții, noi transcendem iluzia în care există teamă și ne aliniem cu spiritul divin, cu iubirea lui Dumnezeu. Descoperim iubirea din noi. Această iubire este însăși viața, ea strălucește tot timpul, ca soarele. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cercul de foc?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cercul de foc și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cercul de foc scrisă de Don Miguel Ruiz, Janet Mills. Cercul de foc a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cercul de foc este editura MIX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MIX aici. Cartea Cercul de foc face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte ușor de citit, are doar 100 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cercul de foc și, de asemenea, sperăm că autorul Don Miguel Ruiz, Janet Mills, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CERCUL DE FOC PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde