Rezumat Teatru si Ritual. Scrieri esentiale - Jerzy Grotowski

„Performer, cu inițiala majusculă, este un om al acțiunii. Nu cineva care îl joacă pe altcineva. El este dansatorul, preotul, războinicul; el se situează în afara genurilor estetice. Ritualul înseamnă performance, o acțiune împlinită, un act.
Citește tot rezumatul cărții Teatru si Ritual. Scrieri esentiale... Un ritual degenerat devine spectacol. Eu nu vreau să descopăr ceva nou, ci ceva uitat. Ceva atât de vechi, încât în legătură cu el orice distincție între genurile estetice ar fi inadecvată. “ Jerzy Grotowski „Grotowski a impus un mod propriu de a avansa și formula sa estetică: via negativă. Cale a eliminării, a excluderii artificiului, a sancționării divertismentului. Iată preludiul oricărei perspective de renaștere ce reclamă, ca în orice contestare a dogmelor moștenire, o purificare inițială și, doar după aceea, o posibilă reînnoire. “ George Banu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Teatru si Ritual. Scrieri esentiale?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Teatru si Ritual. Scrieri esentiale și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Teatru si Ritual. Scrieri esentiale scrisă de Jerzy Grotowski. Teatru si Ritual. Scrieri esentiale a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Teatru si Ritual. Scrieri esentiale este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Teatru si Ritual. Scrieri esentiale face parte din categoria Teatru. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 368 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Teatru si Ritual. Scrieri esentiale și, de asemenea, sperăm că autorul Jerzy Grotowski, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TEATRU SI RITUAL. SCRIERI ESENTIALE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde