Rezumat Cel mai mic sarut pomenit vreodata - Mathias Malzieu

Cataclism deghizat într-un sărut-miniatură. Mai puternic decât o armată de iubiri la prima vedere. Cel mai mic sărut care s-a pomenit vreodată. Ciocnire luminoasă și apoi, mai nimic. Dispărută.
Citește tot rezumatul cărții Cel mai mic sarut pomenit vreodata... Trecând dintr-o clipă în alta de la apariție la dispariție. Ca și cum gura ei era un întrerupător magic care o putea face să se volatilizeze. - Mathias Malzieu Cel mai mic sărut pomenit vreodată, un fel de continuare metaforică a irezistibilului român Mecanică inimii, își invită cititorul într-o mare de melancolie. Acolo îl așteaptă adevăruri simple și bucurii de nebănuit. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cel mai mic sarut pomenit vreodata?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cel mai mic sarut pomenit vreodata și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cel mai mic sarut pomenit vreodata scrisă de Mathias Malzieu. Cel mai mic sarut pomenit vreodata a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cel mai mic sarut pomenit vreodata este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Cel mai mic sarut pomenit vreodata face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 120 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cel mai mic sarut pomenit vreodata și, de asemenea, sperăm că autorul Mathias Malzieu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CEL MAI MIC SARUT POMENIT VREODATA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde