Rezumat Trezeste inteligenta corpului tau - Moshe Feldenkrais

Problema noastră, a tuturor, este că încercam să ne purtăm corect, cum se cuvine, cu prețul de a ne înăbuși individualitatea. În cele din urmă, nu mai știm ce vrem, ajungem să credem că ce facem chiar este ce ne dorim.
Citește tot rezumatul cărții Trezeste inteligenta corpului tau... Soluția este nu să ne ocupăm de ce facem, ci de CUM facem acel lucru.  Tehnici fundamentale pentru reprogramarea corporală și transformarea personalității     În interiorul corpului nostru există o inteligență fascinantă, al cărei scop e să ne aducă în permanență cel mai înalt potențial de funcționare și dezvoltare. Să cunoști legile acestei inteligențe înseamnă să-ți valorifici la maximum înzestrarea genetică naturală.   Personalitatea ta determină tot ce obții în viață. Iar personalitatea poate fi transformată prin reprogramare corporală. Este vorba despre tehnici cu totul inovatoare , care te ajută să-ți reproiectezi întregul destin pornind de la explorarea posturilor corporale și impactul lor asupra stării mentale și emoționale.   Sănătatea, nivelul optim de energie, eliminarea durerilor, capacitatea de a învinge dificultățile, optimismul, mentalitatea de învingător și puterea de a obține de la viață tot ce îți dorești sunt urmările naturale ale reprogramării corporale. Organismul tău este cu mult mai inteligent decât ți-ai imaginat vreodată, iar cartea „ Trezește inteligența corpului tău ” te învață să descoperi acest potențial și să-l aduci la cote maxime.   Schimbarea stării de spirit prin atingerea cu mâinile, modelul corporal al fericirii, conștientizarea prin mișcare și dinamizarea vitalității celulare sunt tehnici despre care urmează să afli citind această carte. Ai în mână o carte care-ți va transforma personalitatea și întreaga viață, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna!   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Trezeste inteligenta corpului tau?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Trezeste inteligenta corpului tau și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Trezeste inteligenta corpului tau scrisă de Moshe Feldenkrais. Trezeste inteligenta corpului tau a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Trezeste inteligenta corpului tau este editura VIDIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura VIDIA aici. Cartea Trezeste inteligenta corpului tau face parte din categoria Psihologie Practica. Este o carte ușor de citit, are doar 188 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Trezeste inteligenta corpului tau și, de asemenea, sperăm că autorul Moshe Feldenkrais, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde