Rezumat Micelii solare - Simona-Grazia Dima


Citește tot rezumatul cărții Micelii solare... Ce veți citi în această carte este mai mult decât o colecție de eseuri rafinate (despre poezie în relația ei cu propria istorie, cu religiosul, cu misticul, cu sacrul, cu metafizicul), este o profesiune de credință, o mărturie aproape strigată (…) despre ce poate și ce ar trebui să fie Poezia pentru bună funcționare și evoluție a umanului din noi și despre ceea ce ea astăzi pare să nu mai fie , din cauza unei continue uitări, degradări, vulgarizări, degringolade din jurul nostru și din lăuntrul nostru.”  Magda Cârneci Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Micelii solare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Micelii solare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Micelii solare scrisă de Simona-Grazia Dima. Micelii solare a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Micelii solare este editura TRACUS ARTE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRACUS ARTE aici. Cartea Micelii solare face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte rezonabil de groasă - are 247 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Micelii solare și, de asemenea, sperăm că autorul Simona-Grazia Dima, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MICELII SOLARE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde