Rezumat Acedia. Jurnal de vise - Corin Braga

În Acedia, Corin Braga continuă neobișnuitul său proiect (auto)ficțional început în 1999 cu Oniria. Juxtapunînd eseul cu proză și ficțiunea cu amintirea, Acedia reflectă căutarea unei treceri „dincolo”.
Citește tot rezumatul cărții Acedia. Jurnal de vise ... Visul real sau „programat”, nocturn sau trăit cu ochii deschiși, printre ființe apropiate sau imaginate, funcționează ca un liant narativ în cadrul unuia dintre cele mai interesante experimente literare ale ultimelor decenii. Stări de langoare și paralizie a gîndului, spaime, ruinele jucăriilor mentale, frica amestecată cu plăcere, peisaje întunecate și moi, deprimare lentă, labirinturi, coridoare lăturalnice. În acest spațiu al îmbinărilor subtile de real și fantastic, cititorul se lăsă ușor prins în mrejele visării. „Scriu dimineața, cînd degete de lumină mîngîie diafan pereții camerei, prelingîndu-se pe fețele mobilelor către pat, trezit brusc, fără motiv sau de un vis pe care nu vreau să-l uit. Singura capcană în stare să prindă visele este trezirea. Paginile acestui caiet sînt un dreamcatcher.” (Corin Braga Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Acedia. Jurnal de vise ?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Acedia. Jurnal de vise și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Acedia. Jurnal de vise scrisă de Corin Braga. Acedia. Jurnal de vise a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Acedia. Jurnal de vise este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Acedia. Jurnal de vise face parte din categoria Memorii Jurnal. Este o carte rezonabil de groasă - are 272 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Acedia. Jurnal de vise și, de asemenea, sperăm că autorul Corin Braga, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ACEDIA. JURNAL DE VISE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde