Rezumat Rute ocolitoare - Dumitru Badita

„Tinerii care vin de prin satele Basarabiei să învețe sau să lucreze în Chișinău plătesc chirii destul de piperate proprietarilor ruși. Moldovenii nu ajungeau ușor să primească un apartament.
Citește tot rezumatul cărții Rute ocolitoare... Îmi amintesc de cuvintele unui profesor originar din raionul Călărași: „Am stat mulți ani prin subsoluri, prin tot felul de spații insalubre.” În schimb, cei sosiți din Rusia, în această grădină de la marginea imperiului, primeau, în scurt timp, un apartament. Erau cetățenii de prim rang. Peste tânăra rusoaică din epoca lui Brejnev a trecut anii. Acum o vezi, îmbătrânită, dar încă țanțoșă, printre rafturile magazinelor. Are bani, fiindcă, ieri, fata dintr-un sat din raionul Șoldănești i-a plătit chiria.” (fragment) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Rute ocolitoare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Rute ocolitoare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Rute ocolitoare scrisă de Dumitru Badita. Rute ocolitoare a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Rute ocolitoare este editura TRACUS ARTE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRACUS ARTE aici. Cartea Rute ocolitoare face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte ușor de citit, are doar 180 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Rute ocolitoare și, de asemenea, sperăm că autorul Dumitru Badita, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII RUTE OCOLITOARE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde