Rezumat Zile fara amiezi - Ela Panait

„Cum de nu bănuise cine era Vlad, soțul ei? Ce se întâmplase cu ea în tot acest timp? Nu înțelesese nimic din ce trăise. Nu văzuse  clar lumea din jurul ei. O umbră deasă o învăluise de parcă toate zilele ei fuseseră fără amiezi.
Citește tot rezumatul cărții Zile fara amiezi... Da, viața după fugă în străinătate a lui Sebastian nu mai fusese niciodată inundată de lumina amiezii. Evoluase tot timpul în penumbră, ca în acel vis coșmar, care se repetă mereu.” (Zile fără amiezi, fragment)  În romanul Zile fără amiezi  Eleonora Marcu, personaj cunoscut din Sonata îngerului (Editura Tracus Arte, 2013) își  împlinește destinul. Ajunge o mare pianistă. Obține un important premiu internațional și susține mai multe concerte în străinătate. Evoluțiile de succes  pe  marile scene ale lumii sunt trepte  spre vârful carierei, dar întâmplări neprevăzute și nefericite  îi întrerup ascensiunea. Plecările peste hotare îi sunt intezise. Viața  plină de lipsuri pe care este nevoită s-o trăiască într-o Românie comunistă, săracă și cenușie, dezamăgirile, tristețea și frustrările o determină să facă alegeri greșite. Le va înțelege? Va reuși să le îndrepte?

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Zile fara amiezi?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Zile fara amiezi și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Zile fara amiezi scrisă de Ela Panait. Zile fara amiezi a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Zile fara amiezi este editura TRACUS ARTE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRACUS ARTE aici. Cartea Zile fara amiezi face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 330 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Zile fara amiezi și, de asemenea, sperăm că autorul Ela Panait, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ZILE FARA AMIEZI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde