Rezumat Janovics, creatorul Hollywood-ului transilvan - Zakarias Erzsebet

Cartea este editată în limbile română, maghiară și engleză. Jenő Janovics (1872–1945), regizor și actor de teatru și film, director al Teatrului Național Maghiar din Cluj, a făcut posibilă în urmă cu 100 de ani producerea primului film realizat în Transilvania, Mânzul sârg ( Sarga csiko), proiectat la Budapesta.
Citește tot rezumatul cărții Janovics, creatorul Hollywood-ului transilvan... Volumul JANOVICS creatorul Hollywood-ului transilvan/JANOVICS-az erdelyi Hollywood megteremtője / JANOVICS – the creator of the Transylvanian Hollywood este structurat pe următoarele capitole: Începutul. Actorul și regizorul, Omul de litere, Constructorul de teatru, Regizorul de teatru, Creatorul de film, Anii încercărilor și ai declinului, Lista filmelor create de Janovics. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Janovics, creatorul Hollywood-ului transilvan?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Janovics, creatorul Hollywood-ului transilvan și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Janovics, creatorul Hollywood-ului transilvan scrisă de Zakarias Erzsebet. Janovics, creatorul Hollywood-ului transilvan a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Janovics, creatorul Hollywood-ului transilvan este editura TRACUS ARTE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRACUS ARTE aici. Cartea Janovics, creatorul Hollywood-ului transilvan face parte din categoria Desen Muzica Film Teatru. Este o carte ușor de citit, are doar 144 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Janovics, creatorul Hollywood-ului transilvan și, de asemenea, sperăm că autorul Zakarias Erzsebet, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII JANOVICS, CREATORUL HOLLYWOOD-ULUI TRANSILVAN PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde