Rezumat Spaime - Liviu Radu

Într-un bloc de pe strada Sfântul Raimond din București se întâmplă lucruri ciudate. O explozie declanșează coșmarul... într-o zi de vineri, de la sfârșitul lunii iunie. Lucrurile o iau razna și răul se instalează undeva în tenebrele din subsolurile nevăzute.
Citește tot rezumatul cărții Spaime... Cele mai cumplite spaime ale locuitorilor din acea zonă se transformă în realitate în fiecare zi de vineri. Iar răul se insinuează pretutindeni. Lupta se dă în alt plan, iar din negurile istoriei forța binelui încearcă să-și facă loc. Cu multă vreme în urmă, în acest spațiu a fost un schit... Cum poți să te lupți cu cea mai mare dintre fricile tale? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Spaime?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Spaime și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Spaime scrisă de Liviu Radu. Spaime a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Spaime este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Spaime face parte din categoria Carti thriller. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 304 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Spaime și, de asemenea, sperăm că autorul Liviu Radu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SPAIME PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde