Rezumat Si inca ceva... - Eoin Colfer

„Eoin Colfer a reușit o adaptare perfect calculată: un roman care e și un fel de evocare a lui Douglas Adams, dar care în același timp are o viață a lui. “ The Guardian Arthur Dent a reușit în sfârșit să ajungă acasă, pe Pământ.
Citește tot rezumatul cărții Si inca ceva...... Dar asta nu înseamnă că a păcălit destinul. Și încă ceva este... este neașteptată și neprevăzută parte a șasea a cunoscutei serii Ghidul autostopistului galactic. În paginile ei vă așteaptă un Pantheon de zei care somează, un extraterestru îndrăgostit până peste cap, un computer care te scoate din minți și câte și mai câte. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Si inca ceva...?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Si inca ceva... și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Si inca ceva... scrisă de Eoin Colfer. Si inca ceva... a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Si inca ceva... este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Si inca ceva... face parte din categoria SF & Fantasy. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 304 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Si inca ceva... și, de asemenea, sperăm că autorul Eoin Colfer, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SI INCA CEVA... PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde