Rezumat Straniile inteligente invizibile - Florin Gheorghita

Ediție revăzută și adăugită   Prezența așa-numitelor „entități invizibile” în atmosfera terestră a fost sesizată încă din anii 1950, și de atunci cercetători din diferite domenii le-au dedicat numeroase studii.
Citește tot rezumatul cărții Straniile inteligente invizibile... Florin Gheorghiță trece în revistă cele mai importante apariții ale unor forme de materie invizibilă, respectiv ale unor ființe nevăzute, ilustrîndu-și expunerile cu un bogat material fotografic. Povestirile despre fascinantele apariții sînt completate cu opinii ale oamenilor de știință, inclusiv cu rapoarte NASA și cu declarații ale astronauților aflați la bordul navei spațiale „Columbia” care au avut parte de o astfel de „întîlnire” în februarie 1996. Străniile inteligente invizibile continuă seria dezvăluirilor pe care le face autorul în privința fenomenelor supranaturale, pe care știința încă nu a reușit să le explice.   Din cuprins: O lume exotică • Enigmaticele globuri invizibile • Lumina neagră • Există ființe nevăzute? • O profeție înfăptuită Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Straniile inteligente invizibile?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Straniile inteligente invizibile și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Straniile inteligente invizibile scrisă de Florin Gheorghita. Straniile inteligente invizibile a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Straniile inteligente invizibile este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Straniile inteligente invizibile face parte din categoria Minte Corp. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Straniile inteligente invizibile și, de asemenea, sperăm că autorul Florin Gheorghita, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII STRANIILE INTELIGENTE INVIZIBILE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde