Rezumat Saludos - Alexandru Ecovoiu

Romanul Saludos a fost distins cu Premiul Uniunii Scriitorilor din România și a fost tradus în germană, franceză, spaniolă și sîrbă. „Ne aflăm fără îndoială în fața unuia dintre cei mai mari autori europeni din a doua jumătate a secolului XX și din primii ani ai secolului XXI.
Citește tot rezumatul cărții Saludos... Saludos poate fi considerat marele roman al lui Alexandru Ecovoiu, un inteligent amestec de tradiție și modernitate, o carte care povestește peripețiile unui călător enigmatic și participarea sa la un concurs ciudat: să faci ocolul pămîntului într-un timp cît mai lung. Omagiul adus cărților de aventuri, sub forma parodiei inteligente și pline de ironie, dobîndește încet-încet, subtil camuflat de istoriile personajului, nuanțe neliniștitoare. În cele din urmă ne dăm seama că e vorba despre un tablou al societății occidentale, o societate născută din cenușa totalitarismului și care este condamnată să-l trăiască la scară globală.” (Manuel Ramirez, Editorial Pre-Textos) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Saludos?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Saludos și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Saludos scrisă de Alexandru Ecovoiu. Saludos a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Saludos este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Saludos face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 204 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Saludos și, de asemenea, sperăm că autorul Alexandru Ecovoiu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SALUDOS PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde