Rezumat Mecanisme internationale de protectie a drepturilor omului - Ramona-Gabriela Paraschiv

Monografia „MECANISME INTERNAȚIONALE DE PROTECȚIE A DREPTURILOR OMULUI” se prezintă ca o lucrare științifică coerentă în domeniul drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, o lucrare cu un pronunțat caracter intră și interdisciplinar.
Citește tot rezumatul cărții Mecanisme internationale de protectie a drepturilor omului... Având un conținut cuprinzător, ea tratează corect și în profunzime o multitudine de aspecte, atât de ordin general, cât și specific, cunoscute și mai puțin cunoscute, autoarea raliindu-se unor opinii doctrinare, în timp ce pe altele le dezvoltă sau formulează interpretări și puncte de vedere noi, după cum în alte cazuri examinează în mod critic unele opinii, aducând contribuții proprii de valoare științifică deosebită (conducător științific prof. univ. dr. Dr. HC Dumitra Popescu).

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mecanisme internationale de protectie a drepturilor omului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mecanisme internationale de protectie a drepturilor omului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mecanisme internationale de protectie a drepturilor omului scrisă de Ramona-Gabriela Paraschiv. Mecanisme internationale de protectie a drepturilor omului a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Mecanisme internationale de protectie a drepturilor omului este editura PRO UNIVERSITARIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PRO UNIVERSITARIA aici. Cartea Mecanisme internationale de protectie a drepturilor omului face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte rezonabil de groasă - are 248 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mecanisme internationale de protectie a drepturilor omului și, de asemenea, sperăm că autorul Ramona-Gabriela Paraschiv, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde