Rezumat Albumul rusesc. Povestea unei familii aristocratice - Michael Ignatieff

Michael Ignatieff ne poartă înapoi în timp de-a lungul a cinci generații ale unei familii ruse, pînă în 1815. După ce a citit jurnale ale rudelor sale, a privit îndelung fotografii dintr-un vechi album și a ascultat povesti transmise din tată în fiu, el ajunge să descifreze semnificația pe care o au amintirile și istoriile familiei sale de emigranți ruși cu sînge albastru.
Citește tot rezumatul cărții Albumul rusesc. Povestea unei familii aristocratice... Oprindu-se mai ales asupra poveștii bunicilor lui, contele Pavel Ignatiev și prințesa Natașa Mescerskaia, autorul reconstituie pas cu pas viața lor, într-o călătorie care pornește de la strălucitoarea curte a țarului Aleksandr al III-lea și trece prin tăvălugul revoluției, al războiului civil și al exilului. Albumul rusesc a fost distins cu Heinemann Prize al British Royal Society of Literature în 1988 și a fost tradus în numeroase limbi.   „O poveste fascinantă, scrisă de un autor talentat, care dă la o parte cortina ce acoperă trecutul, dezvăluindu-ni-l plin de viață și de culoare.” (The New York Times Book Review) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Albumul rusesc. Povestea unei familii aristocratice?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Albumul rusesc. Povestea unei familii aristocratice și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Albumul rusesc. Povestea unei familii aristocratice scrisă de Michael Ignatieff. Albumul rusesc. Povestea unei familii aristocratice a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Albumul rusesc. Povestea unei familii aristocratice este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Albumul rusesc. Povestea unei familii aristocratice face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 288 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Albumul rusesc. Povestea unei familii aristocratice și, de asemenea, sperăm că autorul Michael Ignatieff, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ALBUMUL RUSESC. POVESTEA UNEI FAMILII ARISTOCRATICE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde