Rezumat Evadari din iubire - Bernard Schlink

Evadări din iubire dă titlul unui volum despre dorințe refulate și rătăciri nedorite, despre pași greșiți, dictați de disperare, și evadări spectaculoase, despre puterea ireversibilă a obișnuinței, despre culpabilitate și renegare de sine.
Citește tot rezumatul cărții Evadari din iubire... Schlink ne oferă și istorii ale vieții în metropolă, nuvele despre o generație dezorientată, periclitată mereu de capcanele propriului trecut. Personajele se confruntă cu cîte o taină: a altora, dar și a propriului eu, pe care adesea nu și-l cunosc prea bine. Fiecare povestire nu este numai radiografia unei variante a iubirii, ci și urmărirea etapelor – de regulă dureroase – pînă la găsirea propriului sine. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Evadari din iubire?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Evadari din iubire și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Evadari din iubire scrisă de Bernard Schlink. Evadari din iubire a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Evadari din iubire este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Evadari din iubire face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 264 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Evadari din iubire și, de asemenea, sperăm că autorul Bernard Schlink, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII EVADARI DIN IUBIRE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde