Rezumat Idei creative 94 - Figurine din cerculete de hartie - Olga Gre

Hârtie, un compas, o foarfecă și lipici – acestea sunt toate materialele de care aveți nevoie pentru confecționarea de figurine din cerculețe de hârtie. Materialele se procură ușor, lucrul merge rapid, iar rezultatul este întotdeauna de efect – iată motivele pentru care copiii îndrăgesc această tehnică.
Citește tot rezumatul cărții Idei creative 94 - Figurine din cerculete de hartie... Asamblarea figurinelor din cerculețe de hârtie reprezintă o metodă excepțională pentru dezvoltarea creativității copiilor. Această carte prezintă 24 de compoziții din domenii diverse și cu grade de dificultate diferite. Modul de lucru este descris pas cu pas, într-un limbaj simplu și accesibil. Cei foarte mici vor prefera modelele mai simple, de pildă morcovul sau ciupercă; iubitorii de dinozauri se vor delecta confecționând tiranozauri, stegozauri și triceratopsi; atenția celor mai multe fetițe se va îndrepta spre prințesa sau castel, iar băieții vor fi atrași de modelul rachetei sau al mașinuței. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Idei creative 94 - Figurine din cerculete de hartie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Idei creative 94 - Figurine din cerculete de hartie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Idei creative 94 - Figurine din cerculete de hartie scrisă de Olga Gre. Idei creative 94 - Figurine din cerculete de hartie a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Idei creative 94 - Figurine din cerculete de hartie este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Idei creative 94 - Figurine din cerculete de hartie face parte din categoria Sfaturi Practice. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Idei creative 94 - Figurine din cerculete de hartie și, de asemenea, sperăm că autorul Olga Gre, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IDEI CREATIVE 94 - FIGURINE DIN CERCULETE DE HARTIE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde