Rezumat Idei creative 95 - Bijuterii din lana filtuita - Arvai Aniko, Vetro Mihaly

Omul a purtat dintotdeauna podoabe, din rațiuni estetice și nu numai. Diversele ornamente sau amulete aveau rol de protecție sau erau purtate pentru a aduce noroc sau sănătate. În zilele noastre purtăm bijuterii în primul rând pentru rolul lor estetic, pentru a fi în pas cu moda, fără să ne gândim că podoabele ar putea avea și un rol vindecător.
Citește tot rezumatul cărții Idei creative 95 - Bijuterii din lana filtuita... Acest fapt este adevărat mai ales în cazul bijuteriilor din metale prețioase, dar și în ce privește bijuteriile din lână filtuită, efectul benefic al lânii fiind bine cunoscut.  De mii de ani se confecționează din lână diverse obiecte de uz casnic, dar și podoabe. Între artefactele sciților, unul dintre cele mai vechi popoare care prelucrau lâna, s-au găsit și bijuterii. Acestea au fost confecționate din lână, metale prețioase, piei de animale sau pietre semiprețioase.  În zilele noastre, nenumărați artiști și artizani, în special tineri, au redescoperit această minunată materie primă și confecționează bijuterii din lână filtuită. În această carte, pe lângă prezentarea materialelor și a tehnicilor de lucru, vă oferim câteva idei deosebite pentru confecționarea de bijuterii  din lână filtuită.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Idei creative 95 - Bijuterii din lana filtuita?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Idei creative 95 - Bijuterii din lana filtuita și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Idei creative 95 - Bijuterii din lana filtuita scrisă de Arvai Aniko, Vetro Mihaly. Idei creative 95 - Bijuterii din lana filtuita a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Idei creative 95 - Bijuterii din lana filtuita este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Idei creative 95 - Bijuterii din lana filtuita face parte din categoria Sfaturi Practice. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Idei creative 95 - Bijuterii din lana filtuita și, de asemenea, sperăm că autorul Arvai Aniko, Vetro Mihaly, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IDEI CREATIVE 95 - BIJUTERII DIN LANA FILTUITA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde