Rezumat Biserica si elitele intelectuale interbelice - Constantin Mihai

Din cuprins: ◊ Biserica și intelectualitatea interbelică; ◊ Confesional și național; ◊ Intelectualitatea și Tradiția; ◊ Breviar teologic; ◊ Reîmprospătarea predicii ortodoxe Biserica și elitele intelectuale interbelice își propune să deceleze relația dintre Biserică și intelectualitatea interbelică, pornind de la câteva probleme punctuale și extrem de actuale pentru contextul respectiv: Regența Patriarhală, Calendarul, intruziunea politicului în viața Ecclesiei, învățământul teologic.
Citește tot rezumatul cărții Biserica si elitele intelectuale interbelice... O atenție deosebită este acordată raporturile intrinseci dintre autoritatea religioasă și cea laică, prin prisma practicilor culturale, a reprezentărilor specifice generației criterioniste care a marcat, peremptoriu, profilul spațiului românesc modern. Volumul se adresează atît cercetătorilor cît și celor interesați de acest domeniu. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Biserica si elitele intelectuale interbelice?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Biserica si elitele intelectuale interbelice și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Biserica si elitele intelectuale interbelice scrisă de Constantin Mihai. Biserica si elitele intelectuale interbelice a apărut în anul 2010. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2010 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Biserica si elitele intelectuale interbelice este editura INSTITUTUL EUROPEAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura INSTITUTUL EUROPEAN aici. Cartea Biserica si elitele intelectuale interbelice face parte din categoria Istorie Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Biserica si elitele intelectuale interbelice și, de asemenea, sperăm că autorul Constantin Mihai, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde