Rezumat Minighid de evaluare a companiilor listate - Aswath Damodaran

Pagină cu pagina, Damodăran distilează fundamentele evaluării, fără a trece peste sau a ignora conceptele cheie, dezvoltând modele pe care le puteți înțelege și implementa cu ușurință. Totodată, demonstrează că cele două abordări populare (intrinsecă și relativă) și, deseori, divergente ale evaluării pot fi utilizate în tandem.
Citește tot rezumatul cărții Minighid de evaluare a companiilor listate... Damodăran discută felul în care ambele abordări vă pot îmbunătăți semnificativ șansele, ajutându-vă să selectați acțiuni care sunt subevaluate nu doar la nivel intrinsec, ci și din punct de vedere relativ. Nu există nimic ,,mini” în Minighid de evaluare a companiilor listate. Întreaga gamă de idei care constituie baza tuturor evaluărilor companiilor - acoperite în numeroasele sale lucrări clasice care se întind pe sute de pagini - se regăsește aici, cu aceeași rigoare, claritate, pătrundere și spirit fin. Anant K. Sundaram, Tuck School of Business, Dartmouth College O carte nemaipomenită, pe care o voi recomanda studenților și prietenilor mei. Această lucrare este o sinteză impresionantă de teorie solidă și practica exemplară. Este cât se poate de accesibilă novicilor. Totodată, constituie un adaos important în biblioteca profesională a specialistului în finanțe. Achiziționați-o fără șovăială. Pablo Fernandez, profesor de finanțe, IESE Business School, Spania Cartea lui Damodaran, care se citește rapid, oferă valoroase observații pătrunzătoare atât investitorilor instituționali, cât și investitorilor individuali. În cadrul analizei ,,intrinseci” (abordarea raportată la venit) și a celei ,,relative” (abordarea raportată la piață), autorul identifică ,,propulsorii valorii” în raport cu câteva categorii largi de acțiuni și cei mai importanți factori care trebuie căutați, precum și felul în care aceștia trebuie tratați în evaluarea fiecărei categorii. Shannon Pratt, președinte și CEO, Shannon Pratt Valuations Aswath Damodaran este profesor de finanțe la Leonard N. Stern School of Business, din cadrul Universității din New York. În anul 1994, revista BusinessWeek l-a numit unul dintre cei mai buni profesori din școlile de afaceri din SUA. A scris și coeditat numeroase cărți, printre care Damodăran on Valuation, Investment Valuation, Corporate Finance, Investment Management, Investment Philosophies, and Applied Corporate Finance, The Dark Side of Valuation, Investment Fables și Strategic Risk Taking. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Minighid de evaluare a companiilor listate?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Minighid de evaluare a companiilor listate și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Minighid de evaluare a companiilor listate scrisă de Aswath Damodaran. Minighid de evaluare a companiilor listate a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Minighid de evaluare a companiilor listate este editura PUBLICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PUBLICA aici. Cartea Minighid de evaluare a companiilor listate face parte din categoria Dezvoltarea Afacerilor. Este o carte rezonabil de groasă - are 256 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Minighid de evaluare a companiilor listate și, de asemenea, sperăm că autorul Aswath Damodaran, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MINIGHID DE EVALUARE A COMPANIILOR LISTATE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde