Rezumat HMS Terror vol.1+2 - Dan Simmons

Pachetul conține 2 volume. Oamenii de la bordul vasului HMS Terror, care a luat parte la Expediția Franklin din 1845, pătrund într-o a doua vară de la Cercul Arctic, într-un înspăimântător peisaj de gheață.
Citește tot rezumatul cărții HMS Terror vol.1+2... Frigul nu cedează nicio clipă, cărbunii și proviziile sunt pe ducă, iar călătorii se luptă să supraviețuiască. Numai că marele lor dușman este și mai înspăimântător. în bezna neclintită se ascunde ceva: un adversar nevăzut, nu monstru dornic să pătrundă peste tot. Întinderile arctice mi-au adus aminte de ultimele scene din Frankenstein de Mary Shelley, unde soarta azvârle omul și monstrul într-o lume ostilă, și de Beowulf, unde o creatură din sălbăticie se năpustește asupra oamenilor. O carte ca un mare aisberg în mișcare, pe care o recomand cu toată convingerea. - Adam Roberts, Strânge Horizons O sagă strălucitoare... Romanul e o reușită mai ales datorită interacțiunii complicate, în permanență schimbare, dintre personaje. Ostilitatea scoate la suprafață tot ce e mai rău și tot ce e mai bun în ființă umană. Într-un decor alb, pustiu, neiertător, oamenii devin sălbatici, curajoși, credincioși, lași. - UȘA Today Această combinație de realism istoric, horror gotic și mitologie antică  nu e puțin lucru, mai ales când pășești pe o gheață fragilă. Fără talentul de povestitor al lui Simmons, gheață s-ar fi spart. În pofida dimensiunilor împovărătoare, HMS Terror se dovedește a fi o lectură provocatoare (...). -  The Washington Post   E posibil ca HMS Terror să fie cea mai bună carte de până acum a lui Dan Simmons: o poveste care te cucerește pentru totdeauna, o combinație de mitologie înfricoșătoare, horror care-ți dă fiori și aventuri fidele întâmplărilor istorice. - Seattle Times Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi HMS Terror vol.1+2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând HMS Terror vol.1+2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie HMS Terror vol.1+2 scrisă de Dan Simmons. HMS Terror vol.1+2 a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea HMS Terror vol.1+2 este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea HMS Terror vol.1+2 face parte din categoria SF & Fantasy. Este o carte 1192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând HMS Terror vol.1+2 și, de asemenea, sperăm că autorul Dan Simmons, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII HMS TERROR VOL.1+2 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde