Rezumat Catarul - Stanislaw Lem

Crescusem în așa măsură, încât marginile trupului începură să se piardă în întuneric. Ră­tăceau pe undeva, la câțiva kilometri depărtare. Nu le mai simțeam. Rămăsese numai interiorul.
Citește tot rezumatul cărții Catarul... Era imens. Un spațiu întortocheat, o prăpastie între gândirea mea și lume. De fapt, nici lumea nu mai există. Mă aplecam fără suflare deasupra propriului meu abis. Acolo unde înainte aveam plămâni, mărun­taie, vene, acum erau numai gânduri uriașe. Mi-am văzut în ele viața. Era despicată, turtită, ardea, se carboniza, devenea cenușă. Se împrăștia într-o pulbere de foc, într-o Sahară neagră. Ea era viața mea.  - Stanislaw Lem Stanislaw Lem se joacă serios cu forma și astfel rezultă o scriitură europeană numai pe jumătate traductibilă, un stil inteligent, înfricoșător, cu greutate. - Kirkus Reviews Un fost astronaut american merge de la Napoli la Roma și are niște electrozi pe piept. La un moment dat, desconspiră un atact terorist la aeroportul supersecurizat din capitala Italiei. La Paris apelează la Philippe Barth, expert în computere, și se dezvăluie totul: în zona Napoli au dispărut oameni în condiții misterioase și au avut loc atacuri psihotice. Naratorul-detectiv reconstituie drumul și faptele comise de victima cea mai recentă. Un roman de reflecție, care pune în prim-plan relația cauză-efect și puterea gândului. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Catarul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Catarul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Catarul scrisă de Stanislaw Lem. Catarul a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Catarul este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Catarul face parte din categoria SF & Fantasy. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Catarul și, de asemenea, sperăm că autorul Stanislaw Lem, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CATARUL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde