Rezumat Disney Avioane - Echipa de interventii - -

Când află că motorul său este distrus și că e posibil să nu mai poată participa vreodată la raliurile aeriene, Stropi Agrarescu, faimosul avion de curse, trebuie să caute o nouă șansă. Micuțul avion se alătură curajoasei echipe de pompieri conduse de ofițerul Vârtej, un veteran al luptei cu focul, în misiunea de a proteja de incendii Parcul Național Vârful Piston.
Citește tot rezumatul cărții Disney Avioane - Echipa de interventii... Va învăța oare Stropi, alături de ei, ce înseamnă să fii un adevărat erou?

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Disney Avioane - Echipa de interventii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Disney Avioane - Echipa de interventii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Disney Avioane - Echipa de interventii scrisă de -. Disney Avioane - Echipa de interventii a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Disney Avioane - Echipa de interventii este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Disney Avioane - Echipa de interventii face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 96 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Disney Avioane - Echipa de interventii și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DISNEY AVIOANE - ECHIPA DE INTERVENTII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde