Rezumat Arbustii Fructiferi, Cultivare Si Ingrijire - Theresia Gosch

Arbuștii fructiferi - cultivare și îngrijire - Theresia Gosch Arbuștii fructiferi sunt plante cunoscute și apreciate din timpuri străvechi, pentru fructele lor gustoase, zemoase și parfumate. După prezentarea unui scurt istoric al acestor arbuști, din care realizam cât de mult au însemnat fructele lor în viață și sănătatea oamenilor, din cele mai vechi timpuri și până în prezent, în această carte ne sunt descriși principalii arbuști cu fruct de tip bacă, precum și hibrizii obținuți de-a lungul timpului din aceștia, în scopul realizării unei recolte îmbunătățite, mai rezistente la boli și, desigur, a unor fructe cât mai gustoase.
Citește tot rezumatul cărții Arbustii Fructiferi, Cultivare Si Ingrijire... Pas cu pas, cititorii sunt informați cum să aleagă pentru propria grădină arbuștii potriviți, cum să-i planteze în cele mai bune condiții, în ce constă lucrările de întreținere a acestor plante, cum se înmulțesc arbuștii fructiferi, dar și care sunt bolile lor cele mai frecvente și mijloacele eficiente de combatere a acestora. Totodată, sunt prezentate noțiuni despre produșii secundari ai metabolismului acestor plante, iar în final cititorilor le sunt oferite rețete și sugestii interesante legate de conservarea produselor obținute din grădina de lângă casă. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Arbustii Fructiferi, Cultivare Si Ingrijire?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Arbustii Fructiferi, Cultivare Si Ingrijire și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Arbustii Fructiferi, Cultivare Si Ingrijire scrisă de Theresia Gosch. Arbustii Fructiferi, Cultivare Si Ingrijire a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Arbustii Fructiferi, Cultivare Si Ingrijire este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Arbustii Fructiferi, Cultivare Si Ingrijire face parte din categoria Plante Gradinarit. Este o carte subțirică, are numai 88 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Arbustii Fructiferi, Cultivare Si Ingrijire și, de asemenea, sperăm că autorul Theresia Gosch, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ARBUSTII FRUCTIFERI, CULTIVARE SI INGRIJIRE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde