Rezumat Culoarea Norocului. Desprinderea - Anca Fusariu

„N-am mai vorbit niciodată cu maiorul Stănică, dar eu voi ține minte pentru totdeauna ziua aceea: 9 noiembrie 1989, ziua în care a căzut Zidul Berlinului. Când noi stăteam de vorbă, probabil că ofițerul știa ce va urma, doar era profesionist.
Citește tot rezumatul cărții Culoarea Norocului. Desprinderea... Voise să mă sperie, ca și când n-aș fi fost destul de înspăimântată de viața pe care o trăiam. Nici azi nu știu ce-a vrut să afle de la mine și nici de ce îl mai interesa fratele meu.“ Anca Fusariu După succesul incontestabil al volumului Culoarea norocului, când a început să scrie acest al doilea roman și se întrebă ce titlu ar fi mai potrivit din cele trei la care se oprise – Figuranta, Desprinderea, Corigent la fericire –, Anca Fusariu a ales Desprinderea. Nimeni nu credea atunci că ea însăși, autoarea, se va desprinde de lumea noastră atât de repede și că povestea celeilalte desprinderi, spusă doar pe jumătate, va rămâne, din nefericire, fără sfârșit. Cititorul are toată libertatea să ducă mai departe această poveste în intențiile, de-acum doar bănuite, ale autoarei sau în perspectiva propriei opțiuni. Ceea ce, uneori, poate fi deosebit de incitant și provocator. Ecuațiile neliniare suportă mai multe soluții. Ușile rămân deschise… Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Culoarea Norocului. Desprinderea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Culoarea Norocului. Desprinderea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Culoarea Norocului. Desprinderea scrisă de Anca Fusariu. Culoarea Norocului. Desprinderea a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Culoarea Norocului. Desprinderea este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Culoarea Norocului. Desprinderea face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 360 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Culoarea Norocului. Desprinderea și, de asemenea, sperăm că autorul Anca Fusariu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CULOAREA NOROCULUI. DESPRINDEREA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde