Rezumat Hayashi. Manual De Reiki - Chujiro Hayashi, Tadao Yamaguchi

Din acest manual cititorul va afla cele mai importante tehnici fără de care metoda Hayashi a practicii Reiki nu poate fi înțeleasă. Volumul cuprinde imagini și materiale publicate în premieră, dar și povestea familiei Yamaguchi.
Citește tot rezumatul cărții Hayashi. Manual De Reiki... Informațiile oferite și devotamentul cu care a fost scris volumul pot fi sursa de inspirație și un dar pentru toți cei dornici să învețe. O călătorie inițiatică într-o carte la obiect, care vrea să sporească binele. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Hayashi. Manual De Reiki?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Hayashi. Manual De Reiki și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Hayashi. Manual De Reiki scrisă de Chujiro Hayashi, Tadao Yamaguchi. Hayashi. Manual De Reiki a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Hayashi. Manual De Reiki este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Hayashi. Manual De Reiki face parte din categoria Terapii Alternative. Este o carte ușor de citit, are doar 128 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Hayashi. Manual De Reiki și, de asemenea, sperăm că autorul Chujiro Hayashi, Tadao Yamaguchi, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII HAYASHI. MANUAL DE REIKI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde