Rezumat Ras si existenta - Lucian Modog

Filosofia ca „știința riguroasă”, sau filosofia ca „știința voioasă”? Se poate afla din studiul de față că nu navigam periculos, cu o astfel de problemă, între Scila și Caribda, chiar dacă glumeții îl vor găsi prea serios, iar circumspecții – prea descheiat.
Citește tot rezumatul cărții Ras si existenta... Deja gândul de a apropia cele două tendințe ale filosofării poate fi un început al unei noi putințe de înțelegere filosofică. Or, râsul este înțelegere. Prin râs ne situăm în așa fel în lume, încât lumea la rândul ei ne iese în întâmpinare cu un surâs care „cu măsură se stinge și se aprinde”. Să repetăm, cu încrederea filosofiei focului a lui Heraclit: „lumea aceasta – râs mereu viu”. și atunci lumea aceasta se relevă că aceasta în mod absolut, și înțelegerea se aprinde altfel, și râdem cu un râs nou. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ras si existenta?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ras si existenta și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ras si existenta scrisă de Lucian Modog. Ras si existenta a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ras si existenta este editura PAIDEIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PAIDEIA aici. Cartea Ras si existenta face parte din categoria Filosofie Romaneasca. Este o carte rezonabil de groasă - are 256 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ras si existenta și, de asemenea, sperăm că autorul Lucian Modog, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII RAS SI EXISTENTA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde