Rezumat Tara ascunsa - George Dragan

Un ghid turistic alternativ, perfect pentru cei care aleg să călătorească fără program și fără călăuze care să îi direcționeze în punctele turistice standard. Pentru că a călători e ca și cum ai răsfoi mai multe vieți, George Drăgan va propune istorii învăluite în legendă, ale locurilor și oamenilor, de pe care scutura valul trecerii timpului.
Citește tot rezumatul cărții Tara ascunsa... Cei care preferă grădinile englezești, în care florile cresc libere, de parcă grădinarul ar fi tras la sorți unde să le planteze, vor savura această carte! Despre autor George Drăgan a publicat până în prezent proza scurtă în două volume colective și în revista online Respiro. A semnat scenariile a trei volume de bandă desenată, realizate în colaborare cu ilustratorul Alexandru Talamba (Elabuga, 2011; Mila 23, 2012; Cei de dincolo. În trecătoare, 2014) și pe cel al filmului de mediu metraj Maica Domnului de la parter, produs în 2009 (regizor: Andrei Cohn). Din 2001 este copywriter pentru mai multe agenții de publicitate. Cuprins Dincolo de timp: gara din Grindu, Ialomița Cetatea de sare – undeva pe Marea Neagră Z. – orașul neisprăvit Pădurea sfinților (Bulbuc, județul Alba) Menteu, orașul dispărut (undeva între Turda și Alba Iulia) Moscheea de sub ape: în Rezervația Naturală Valea Mahomencea Oglindă armenească din Focșani Gurănești (Țara Hațegului) Via sângelui: Călinești, Argeș Axa magică a lumii: în București Orașul fără umbre Zoologie alternativă Diskalia  Arghirele PMR86 Dragonul tătăresc Cârtiță explozivă Hîrsamul Cronomahul Sirena de Dâmbovița Lăstunul albastru Vacanța de veci Satul experiment

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Tara ascunsa?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Tara ascunsa și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Tara ascunsa scrisă de George Dragan. Tara ascunsa a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Tara ascunsa este editura ADENIUM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ADENIUM aici. Cartea Tara ascunsa face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte ușor de citit, are doar 174 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Tara ascunsa și, de asemenea, sperăm că autorul George Dragan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TARA ASCUNSA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde