Rezumat Damele din palarie - InimaRea

InimaRea (pseudonimul lui George Tudor, n. 1950) a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității București (promoția 1974). A lucrat ca profesor de limba franceză, redactor la Editura Militară și analist în cadrul SIE.
Citește tot rezumatul cărții Damele din palarie... Din anul 2004 este trecut în rezervă, cu gradul de colonel. A publicat cronici literare, studii critice, articole și anchete sociale în revistele: Luceafărul, România literară, Viața Studențească, Scânteia Tineretului, Informația Bucureștiului, Dimineața, Cronică, Baricada, Fraierul roman și altele. A debutat în proză cu volumul Câteva idei despre fericire (Editura T, 2011). Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Damele din palarie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Damele din palarie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Damele din palarie scrisă de InimaRea. Damele din palarie a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Damele din palarie este editura ADENIUM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ADENIUM aici. Cartea Damele din palarie face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte ușor de citit, are doar 160 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Damele din palarie și, de asemenea, sperăm că autorul InimaRea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DAMELE DIN PALARIE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde