Rezumat Un detectiv cu usoare dureri de cap - Iulian Sirbu

„Un detectiv cu ușoare dureri de cap” surprinde trei episoade din viața lui Papa Goldon, un personaj care, având în vedere succesiunea pe banda rulantă a experiențelor prin care trece, ar putea umple rafturile unei biblioteci.
Citește tot rezumatul cărții Un detectiv cu usoare dureri de cap... „Bătăile de cap” cu care se confruntă detectivul sunt tratate într-un mod relaxat, chiar dacă, de multe ori, situația sa este pe muchie de cuțit. O lectură recomandată atunci când ne dorim câteva momente de relaxare și bună dispoziție. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Un detectiv cu usoare dureri de cap?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Un detectiv cu usoare dureri de cap și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Un detectiv cu usoare dureri de cap scrisă de Iulian Sirbu. Un detectiv cu usoare dureri de cap a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Un detectiv cu usoare dureri de cap este editura ADENIUM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ADENIUM aici. Cartea Un detectiv cu usoare dureri de cap face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte ușor de citit, are doar 184 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Un detectiv cu usoare dureri de cap și, de asemenea, sperăm că autorul Iulian Sirbu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII UN DETECTIV CU USOARE DURERI DE CAP PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde