Rezumat Un detectiv cu usoare dureri de cap - Iulian Sirbu - Iulian Sirbu

„Un detectiv cu ușoare dureri de cap” surprinde trei episoade din viața lui Papa Goldon, un personaj care, având în vedere succesiunea pe banda rulantă a experiențelor prin care trece, ar putea umple rafturile unei biblioteci.
Citește tot rezumatul cărții Un detectiv cu usoare dureri de cap - Iulian Sirbu... „Bătăile de cap” cu care se confruntă detectivul sunt tratate într-un mod relaxat, chiar dacă, de multe ori, situația sa este pe muchie de cuțit. O lectură recomandată atunci când ne dorim câteva momente de relaxare și bună dispoziție. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Un detectiv cu usoare dureri de cap - Iulian Sirbu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Un detectiv cu usoare dureri de cap - Iulian Sirbu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Un detectiv cu usoare dureri de cap - Iulian Sirbu scrisă de Iulian Sirbu. Un detectiv cu usoare dureri de cap - Iulian Sirbu a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Un detectiv cu usoare dureri de cap - Iulian Sirbu este editura ADENIUM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ADENIUM aici. Cartea Un detectiv cu usoare dureri de cap - Iulian Sirbu face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte ușor de citit, are doar 184 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Un detectiv cu usoare dureri de cap - Iulian Sirbu și, de asemenea, sperăm că autorul Iulian Sirbu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII UN DETECTIV CU USOARE DURERI DE CAP - IULIAN SIRBU PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde