Rezumat Varza - Beatris Serediuc

Romanul este unul din cele două câștigătoare ale Concursului de Debut literar organizat de Editura Adenium în anul 2013, secțiunea Proză. Un roman acid, tragic și ironic în același timp, captivant prin violența imaginilor și a stilului.
Citește tot rezumatul cărții Varza... O scriere despre trei individualități umane captive în nu-ul existențial, pe care și-l asumă ca pe un dat, fără să privească dincolo de zidurile propriei închisori. O carte despre iubire și lipsa ei, despre identitatea pierdută, căutată și regăsită, despre muzică și moarte. Despre autor Beatris Serediuc (n. 1981) a absolvit Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Vest, Timișoara și are un master în scriitură și creativitate. A fost distinsă cu numeroase premii literare, printre care Marele Premiu pentru poezie „Alexandru Malin Tăcu”, la Concursul Național „Autori – Copiii” (1996), și Premiul „Nora Iuga” pentru proză, la Concursul literar „Nora Iuga” (2010). A publicat poezie și proză scurtă în diverse reviste literare, cum ar fi Tiuk!, Forum Studențesc, Orizont, Vatra, Subcultura, LaPlic, și în câteva antologii literare. Romanul Varza a fost nominalizat la Concursul de Debut Literar Unicredit, ediția a VI‑a (2013), și este unul din cele două câștigătoare ale Concursului de Debut organizat de Editura Adenium în anul 2013 (secțiunea Proză). Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Varza?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Varza și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Varza scrisă de Beatris Serediuc. Varza a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Varza este editura ADENIUM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ADENIUM aici. Cartea Varza face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 312 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Varza și, de asemenea, sperăm că autorul Beatris Serediuc, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde