Rezumat Usi, ferestre si alte proze - Dorin David

Volumul de proză scurtă al lui Dorin David reunește douăzeci și trei de scrieri, o parte din ele publicate în perioada 2001-2013 în revistele Calende, Vatra, Tribuna și Astra, restul fiind inedite.
Citește tot rezumatul cărții Usi, ferestre si alte proze... Povestirile pendulează între două universuri – cel al realității imediate, cu personaje și situații palpabile, și cel al ficțiunii literare, chiar al magicului –, care la un moment dat își confundă granițele, cititorul trecând , grație „ușilor” și „ferestrelor” sugerate cu subtilitate de autor, dintr-o dimensiune în alta. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Usi, ferestre si alte proze?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Usi, ferestre si alte proze și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Usi, ferestre si alte proze scrisă de Dorin David. Usi, ferestre si alte proze a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Usi, ferestre si alte proze este editura ADENIUM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ADENIUM aici. Cartea Usi, ferestre si alte proze face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte ușor de citit, are doar 184 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Usi, ferestre si alte proze și, de asemenea, sperăm că autorul Dorin David, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII USI, FERESTRE SI ALTE PROZE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde