Rezumat Maldororiana - Ana Ionesei

Volumul de poezii este câștigătorul Concursului de Debut literar organizat de Editura Adenium în anul 2013, secțiunea Poezie. Stilul autoarei trimite la o poezie non-autobiografică, ce îndrumă la reorientarea către clasicii moderni ai literaturii (Kafka, Pessoa) și artei universale (Beethoven).
Citește tot rezumatul cărții Maldororiana... Despre autor Ana Ionesei ( n. 1983, Iași ) este absolventă a facultății de Filosofie, respectiv a masteratului ”Istoria imaginilor - Istoria ideilor”, din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Colaborează cu cronici și studii la revistele ”Steaua” și ”Tribuna”. A contribuit la volumul colectiv coordonat de Ovidiu Pecican, Hieroglife și animale. Descifrări cantemiriene (2012). Volumul de versuri Maldororiană este unul din cele două cîștigătoare ale Concursului de Debut organizat de Editura Adenium în anul 2013. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Maldororiana?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Maldororiana și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Maldororiana scrisă de Ana Ionesei. Maldororiana a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Maldororiana este editura ADENIUM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ADENIUM aici. Cartea Maldororiana face parte din categoria Poezie. Este o carte subțirică, are numai 72 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Maldororiana și, de asemenea, sperăm că autorul Ana Ionesei, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde