Rezumat Odicolonuri - Cornel Mihai Ungureanu

Volumul lui Cornel Mihai Ungureanu cuprinde interesante interviuri cu mari personalități ale culturii românești, din sfere multiple. Printre alții, Ana Blandiana, Gabriel Andreescu, Liviu Antonesei, Gellu Dorian, Bogdan Suceava, Lucian Dan Teodorovici sau Daniel Cristea‑Enache.
Citește tot rezumatul cărții Odicolonuri... Cititorul va găsi în paginile cărții comentarii provocatoare privind operele și biografiile intervievaților, precum și pagini din istoria tulbure din perioada comunistă și din cea contemporană. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Odicolonuri?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Odicolonuri și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Odicolonuri scrisă de Cornel Mihai Ungureanu. Odicolonuri a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Odicolonuri este editura ADENIUM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ADENIUM aici. Cartea Odicolonuri face parte din categoria Publicistica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 342 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Odicolonuri și, de asemenea, sperăm că autorul Cornel Mihai Ungureanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ODICOLONURI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde