Rezumat Fedelinii Vol.2: Amenintarea raului - Nadia Coste

În urma unor evenimente tulburătoare, micul fedelin Cahyl și gordemalul Glark au decis să fugă împreună de acasă. Întorcând spatele lumii, cei doi prieteni se afundă în pădure, cu speranța că vor trăi aventura vieții lor.
Citește tot rezumatul cărții Fedelinii Vol.2: Amenintarea raului... Dar vor afla destul de repede că libertatea are un preț: dușmanii lor sunt numeroși, pericolele care îi pândesc sunt la tot pasul, iar în fața lor se întinde necunoscutul. Aventura lui Cahyl și Glark ia o întorsătură cu totul neașteptată când cei doi descoperă existența unui complot sinistru, care riscă să distrugă pacea fragilă dintre popoarele lor. Ce ar trebui să facă cei doi prieteni? Să meargă mai departe pe drumul nesigur pe care și l-au ales sau să se întoarcă să-și avertizeze semenii care îi considera niște trădători? Sau poate că este deja prea târziu, iar răul a fost făcut...   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Fedelinii Vol.2: Amenintarea raului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Fedelinii Vol.2: Amenintarea raului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Fedelinii Vol.2: Amenintarea raului scrisă de Nadia Coste. Fedelinii Vol.2: Amenintarea raului a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Fedelinii Vol.2: Amenintarea raului este editura ALL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ALL aici. Cartea Fedelinii Vol.2: Amenintarea raului face parte din categoria Literatura Fantasy. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 320 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Fedelinii Vol.2: Amenintarea raului și, de asemenea, sperăm că autorul Nadia Coste, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde