Rezumat Pedagogia prescolaritatii si scolaritatii mici - Liliana Stan

Pedagogia preșcolarității și școlarității mici constituie un instrument de lucru util cadrelor didactice care desfășoară activități cu copiii de vîrstă mică, studenților aflați în curs de profesionalizare în domeniu, profesorilor din universități implicați în formarea viitorilor specialiști din grădinițe și școli primare, precum și decidenților din domeniul politicilor educaționale.
Citește tot rezumatul cărții Pedagogia prescolaritatii si scolaritatii mici... Volumul analizează actualul context socioeducațional de modelare a personalității copiilor, prezintă principiile activității pedagogice desfășurate cu copiii de vîrstă mică și evidențiază specificul componentelor curriculumului învățămîntului prescolar și primar (finalitățile și conținuturile formării, metodologia didactică, cu accent pe metodele de comunicare, evaluarea didactică). Materialul include și valoroase instrumente practice: fișe de observație a copilului și a grupuluidecopii,proiectedidactice. Din cuprins: Pedagogia învățămîntului preșcolar și pedagogia învățămîntului primar – componente ale sistemului științelor pedagogice • Lumea contemporană și provocările ei privind educația în primii ani de viață • Copilul de vîrstă mică – un univers de descoperit • Principiile activității educative desfășurate cu copiii de vîrstă mică • Analiza componentelor curriculumului: finalități, conținuturi, metodologie, evaluare în educația din primii ani de viață • Probleme ale proiectării didactice în grădiniță și școala primară

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pedagogia prescolaritatii si scolaritatii mici?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pedagogia prescolaritatii si scolaritatii mici și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Pedagogia prescolaritatii si scolaritatii mici scrisă de Liliana Stan. Pedagogia prescolaritatii si scolaritatii mici a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Pedagogia prescolaritatii si scolaritatii mici este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Pedagogia prescolaritatii si scolaritatii mici face parte din categoria Pedagogie Metodica. Este o carte rezonabil de groasă - are 296 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Pedagogia prescolaritatii si scolaritatii mici și, de asemenea, sperăm că autorul Liliana Stan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PEDAGOGIA PRESCOLARITATII SI SCOLARITATII MICI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde