Rezumat Substanta m - Philip K. Dick

Substanța M este cel mai înspăimântător român despre droguri al tuturor timpurilor. Între polițiști și criminali a existat dintotdeauna o interdependență, însă nici un roman nu a explorat mai bine acea simbioză perversă decât Substanța M.
Citește tot rezumatul cărții Substanta m...   Bob Arctor este un dealer al drogului letal numit Substanța M. Fred este un agent de poliție desemnat să-i dea de urmă și să-l aresteze. Pentru asta însă, el a fost nevoit să se ascundă sub o nouă identitate, aceea a traficantului pe nume Bob Arctor. Și, din moment ce Substanță M desparte în timp creierul uman în două entități distincte, Fred nu-și mai poate da seama că se autodistruge. „Dick a fost... unul dintre adevărații vizionari ai ficțiunii nord-americane din secolul XX. Romanele și povestirile sale continua să fie extrem de actuale.“ Steve Erickson, L. A. Weekly „În textul lui Dick sunt mai mulți autori în același timp: un Pynchon al omului sărac, un profet postmodernist, produsul bogat al unei contraculturi mereu în schimbare.“ Locus Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Substanta m?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Substanta m și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Substanta m scrisă de Philip K. Dick. Substanta m a apărut în anul 20144. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 20144 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Substanta m este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Substanta m face parte din categoria SF & Fantasy. Este o carte rezonabil de groasă - are 288 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Substanta m și, de asemenea, sperăm că autorul Philip K. Dick, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SUBSTANTA M PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde