Rezumat Cele trei stigmate ale lui Palmer Eldritch - Philip K. Dick

„Voi, toți cei care v-ați rătăcit în realitățile din lumea modernă, care se multiplică la infinit, nu uitați: Philip K. Dick a fost primul care a făcut descoperirea asta! “ Terry Gilliam „O odisee psihedelică de halucinații-in-halucinații, din care nu scapă niciun cititor.“ Boston Globe „În vremuri tulburi, când cele mai puternice droguri halucinogene îi ajută pe coloniști să suporte viața sălbatică de pe planeta Marte, Palmer Eldritch, iluzia din iluzie, promite drogul ultim.
Citește tot rezumatul cărții Cele trei stigmate ale lui Palmer Eldritch... Acesta pune în mișcare straturile realității, basculând-o în ceva adevărat că însuși adevărul ultim, dar infinit mai înspăimântător. Pentru că în noul univers toți oamenii sunt Palmer Eldritch...“ Science Fiction Weekly Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cele trei stigmate ale lui Palmer Eldritch?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cele trei stigmate ale lui Palmer Eldritch și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cele trei stigmate ale lui Palmer Eldritch scrisă de Philip K. Dick. Cele trei stigmate ale lui Palmer Eldritch a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cele trei stigmate ale lui Palmer Eldritch este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Cele trei stigmate ale lui Palmer Eldritch face parte din categoria SF & Fantasy. Este o carte rezonabil de groasă - are 250 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cele trei stigmate ale lui Palmer Eldritch și, de asemenea, sperăm că autorul Philip K. Dick, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CELE TREI STIGMATE ALE LUI PALMER ELDRITCH PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde