Rezumat Sa Jucam Corect Tenis - Peter Scholl

Să jucăm corect tenis - Peter Scholl După cum mărturisește însuși autorul în primele rânduri ale acestui volum, cartea de față se adresează atât celor aflați la primii pași în învățarea tenisului, cât și celor care au acumulat o experiență mai mare în practicarea acestui sport; chiar și jucătorii de turneu , cum sunt numiți experții sportului cu rachetă, pot găsi în această carte idei interesante, care să le completeze abilitățile tehnico-tactice.
Citește tot rezumatul cărții Sa Jucam Corect Tenis... În primul capitol, autorul face o incursiune în lumea tenisului, prezentându-ne o paralelă între tenisul începuturilor - care se pierde undeva, prin negurile secolului XI - și cel de azi, surprinzând pe scurt, dar foarte concludent, evoluția acestui sport, azi atât de popular și îndrăgit. Urmează o serie de sugestii referitoare la modul de alegere a echipamentului adecvat și a rachetei, la sistemul de punctaj folosit în tenis, precum și la tipurile de terenuri de tenis. Capitolul al doilea este dedicat efectiv tehnicii, cei interesați fiind inițiați, pas cu pas, în mișcările de bază în tenis, începând chiar cu poziția de pornire, în tehnicile jocului optim de picioare și de menținere a echilibrului. Următoarele capitole vin să desăvârșească pregătirea tehnico-tactică la care au ajuns jucătorii până în acest stadiu, dezvăluindu-li-se detaliat cum să efectueze corect jocul pe linia de fund, la fileu, serviciul și returul. În final, autorul ne împărtășește, din bogata sa experiență de jucător profesionist de tenis și de antrenor, o serie de sugestii care duc la un meci cu final reușit. Coroborat cu aportul substanțial al unui antrenor dedicat, studiul acestei cărți poate deveni rețeta reușitei pentru cei care doresc să se inițieze sau să-și perfecționeze abilitățile în acest minunat sport. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sa Jucam Corect Tenis?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sa Jucam Corect Tenis și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sa Jucam Corect Tenis scrisă de Peter Scholl. Sa Jucam Corect Tenis a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Sa Jucam Corect Tenis este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Sa Jucam Corect Tenis face parte din categoria Sport. Este o carte ușor de citit, are doar 160 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sa Jucam Corect Tenis și, de asemenea, sperăm că autorul Peter Scholl, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SA JUCAM CORECT TENIS PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde