Rezumat Metodologie Si Tehnici De Kinetoterapie - Constantin Florin Dragan, Liliana Padure - Constantin Florin Drăgan

Cartea s-a născut din dorința autorilor de a iniția și antrena kinetoterăpeutul în activitatea didactică de PREDARE ce se desfășoară în clinica noastră (din Centrul Clinic Național de Recuperare Neuropsihomotorie pentru copii „Dr.
Citește tot rezumatul cărții Metodologie Si Tehnici De Kinetoterapie - Constantin Florin Dragan, Liliana Padure... N. Robănescu“) de doar câțiva ani. Parte integrantă a ECHIPEI noastre multidisciplinare, KINETOTERAPEUTUL se armonizează nu numai cu toți specialiștii (medici de recuperare, neurologi, pediatri, medici de terapie intensivă, psihologi, ergoterapeuți, asistente medicale), ci și cu studenții de la U.M.F. Carol Davila, care fac stagii practice aici.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Metodologie Si Tehnici De Kinetoterapie - Constantin Florin Dragan, Liliana Padure?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Metodologie Si Tehnici De Kinetoterapie - Constantin Florin Dragan, Liliana Padure și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Metodologie Si Tehnici De Kinetoterapie - Constantin Florin Dragan, Liliana Padure scrisă de Constantin Florin Drăgan. Metodologie Si Tehnici De Kinetoterapie - Constantin Florin Dragan, Liliana Padure a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Metodologie Si Tehnici De Kinetoterapie - Constantin Florin Dragan, Liliana Padure este editura NATIONAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NATIONAL aici. Cartea Metodologie Si Tehnici De Kinetoterapie - Constantin Florin Dragan, Liliana Padure face parte din categoria Medicina Pentru Toti. Este o carte ușor de citit, are doar 143 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Metodologie Si Tehnici De Kinetoterapie - Constantin Florin Dragan, Liliana Padure și, de asemenea, sperăm că autorul Constantin Florin Drăgan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII METODOLOGIE SI TEHNICI DE KINETOTERAPIE - CONSTANTIN FLORIN DRAGAN, LILIANA PADURE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde