Rezumat Marea Viziune - John G. Neihardt

Nimic nu trăiește mult;  Numai pământul și munții." (Cântec de moarte al indienilor Sheyla)  Marea Viziune (Black Elk Speaks) este cartea-mărturie a unei extraordinare viziuni spirituale avute de un bătrân vraci Sioux, în timpul marilor încercări ale indienilor din preerii.
Citește tot rezumatul cărții Marea Viziune... Ideile ei sunt revoluționare, așa cum au fost întotdeauna viziunile profetice, revoluționare nu în sferele economiei sau ale politicii, ci în ideea universală a înțelesului tainic al vieții. Este revelația unui om sfânt și dezvăluirea acelui quo vadis pe care toți oamenii îl căută pentru ei înșiși și pentru alții.  Viziunea lui Cerb Negru transcende granițele de rasă, crez sau geografie. Este tot atât de universală că învățăturile lui Buddha, Hristos sau Muhammad, sau că doctrinele lui Marcus Aurelius și Sf. Toma d`Aquino. Universalitatea Mării Viziuni e dovedită și de traducerea cărții în numeroase limbi. Cerb Negru nu era știutor de carte și nu vorbea engleza. Era un „străvechi”, așteptându-și sfârșitul de obște în Rezervația Pîne Ridge, sperând numai că va putea „păstra marea să viziune pentru omenire”. 

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Marea Viziune?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Marea Viziune și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Marea Viziune scrisă de John G. Neihardt. Marea Viziune a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Marea Viziune este editura HERALD - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERALD aici. Cartea Marea Viziune face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte rezonabil de groasă - are 272 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Marea Viziune și, de asemenea, sperăm că autorul John G. Neihardt, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MAREA VIZIUNE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde