Rezumat Pasteluri Cu Flori, Gardini Si Campuri - Harsanyi Zsuzsanna

Pasteluri cu flori, grădini și câmpuri - Harsanyi Zsuzsanna Încă din Antichitate, în toate culturile lumii reprezentarea plantelor, în general sub formă stilizată, a servit la clasificarea acestora sau ca element decorativ.
Citește tot rezumatul cărții Pasteluri Cu Flori, Gardini Si Campuri... Vasele din ceramică, mozaicurile, covoarele, mai târziu frescele, monumentele funerare, toate erau decorate cu motive florale. Reprezentarea plantelor a generat diferite sisteme de simboluri, în funcție de epocă și regiune. După ce ne prezintă pastelul și tehnica obținerii lui, autoarea ne poartă prin secole, făcându-ne cunoștință cu marii maeștri ai pastelului și cu lucrările lor de excepție. Cititorilor li se dezvăluie, treptat, tehnica fascinantă a pastelului: cum se alege hârtia pentru pastel, ce este un paspartu, cum se îmbină culorile, în ce constă compoziția. Pas cu pas, autoarea ne prezintă cum putem realiza pasteluri în atelier sau în aer liber, explicându-ne în amănunt și exemplificând prin lucrările sale, pline de delicatețe și culoare, fiecare fază a modului de lucru. Lucrarea se încheie cu un mic dicționar tematic, destinat celor care doresc să-și aprofundeze cunoștințele, dar și celor care intenționează să se inițieze în tehnica pastelului. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pasteluri Cu Flori, Gardini Si Campuri?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pasteluri Cu Flori, Gardini Si Campuri și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Pasteluri Cu Flori, Gardini Si Campuri scrisă de Harsanyi Zsuzsanna. Pasteluri Cu Flori, Gardini Si Campuri a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Pasteluri Cu Flori, Gardini Si Campuri este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Pasteluri Cu Flori, Gardini Si Campuri face parte din categoria Desen Muzica Film Teatru. Este o carte subțirică, are numai 96 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Pasteluri Cu Flori, Gardini Si Campuri și, de asemenea, sperăm că autorul Harsanyi Zsuzsanna, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PASTELURI CU FLORI, GARDINI SI CAMPURI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde